Pentru copii

Distractie, Bucurie si Magie!

Intr-un interval cuprins intre 30 – 60 minute, spectacolele de magie pentru copii, marca Bogdan Muntean, reprezinta o desfasurare deosebita de energie, interactiune si participare din partea intregii audiente. Fie ca esti adult sau copil, rasetele si buna dispozitie sunt garantate de interactiunea constanta a magicianului cu publicul.

Spectacolele de magie pentru copii sunt una dintre directiile mele importante de actiune, la ora actuala detinand un vast portofoliu de numere de magie adresate tuturor categoriilor de varsta. Acestea pot fi adaptate in functie de preferintele si varsta participantilor la spectacol.

  • Spectacol interactiv de magie si comedie
  • Aparitii de iepuras si porumbei
  • Levitatii, aparitii si disparitii
  • Durata 30-60 de minute

Spectacolele de magie garanteaza buna dispozitie, distractia si o amintire unica pentru cei mici. Spectacolele pot fi realizate in cadrul spatiilor de joaca speciale pentru copii, la casa sarbatoritului, scoala, gradinita, patinoar si orice alt loc preferat de cei mici.

Levitatiile de obiecte, aparitiile si disparitiile de obiecte, aparitia iepurasului sau a porumbeilor garanteaza bucuria copiilor!

Rezerva Spectacol

Complectati formularul de contact pentru a rezerva acest tip de spectacol.