Brand Magic

Profita de moment, arta magiei a devenit un instrument!

Imaginati-va ca produsul pe care doriti sa il promovati, apare ca prin magie in fata clientilor dumneavoastra sau chiar leviteaza la cativa cm de ochii lor?!

In anul 2007 am lansat in premiera in Romania conceptul de magie publicitara, care reprezinta o modalitate originala, unica si de impact pentru promovarea produselor si serviciilor companiilor.

  • O metoda unica de comunicare
  • Magie cu produsul tau
  • In orice spatiu

Proiectele noastre de succes de magie publicitara, desfasurate de-a lugul timpului , au vizat lansarea unor produse noi pe piata din Romania (telecom, imbracaminte, incaltaminte, jucarii etc), precum si cresterea vanzarilor pentru produse din sfera FMCG. Fiecare dintre proiecte este conceput de o echipa specializata pe brand marketing si magie, garantand rezultate excelente pentru orice campanie.

Magia publicitara are o sfera mare de utilizare, pornind de la domenii precum auto, imobiliar, bancar, FMCG, telecomunicatii etc si are marele avantaj ca poate fi integrata in toate suporturile de comunicare: ATL, BTL, campanii TV, campanii de direct marketing, sampling, evenimente de presa, evenimente pentru clienti sau angajati si multe altele.

Coordonatorul proiectului Romano-Francez de magie publicitara. In 2007, in Romania, a fost introdus conceptul de promovare a produselor si serviciilor prin intermediul magiei. Am coordonat o echipe de peste 30 de oameni in cadrul diferitelor campanii promotionale pe intreg teritoriul Romaniei. Experienta avuta in acest domeniu de promovare prin magie, cuprinde campanii promotionele de promovare a  jucariilor pentru copii, a alimentelor sau a detergentilor, pana la promovarea bauturilor racoritoare sau alcoolice. Fie ca vorbim despre un produs alimentar, despre aparatura electronica sau electrocasnica, magia publicitara va aduce intotdeauna un plus in prezentarea si promovarea acestor produse. Am creat numere de magie special concepute pentru produsele pe care clientii doreau sa le promoveze sau sa le introduca pe piata.

Rezerva Spectacol

Complectati formularul de contact pentru a rezerva acest tip de spectacol.